Kimppaselfie paljasti: Kim ja Amber hautasivat sotakirveen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian ja malli Amber Rose ovat saaneet kohun aikaan julkaisemalla netissä yhteisen selfien. Toistensa vihamiehinä pidetyt tähtöset ovat ilmeisesti haudanneet sotakirveensä ja ottaneet yhteisselfien rauhan merkiksi.

Yhteinen kuva on saanut fanit sekoamaan, sillä kukaan ei ole osannut odottaa, että tähtöset voisivat jonain päivänä olla ystäviä. Kimin ja Amberin välejä on aiemmin kiristänyt se, että Rose on Kimin aviomiehen Kanye Westin ex-tyttöystävä.

Välejä on viime aikoina viilentänyt julkinen sanasota Amberin, Kanyen ja räppäri Wiz Khalifan kesken. TMZ-viihdesivuston mukaan Kardashian halusi viheltää pelin poikki, ennen kuin heidän perheensä likapyykkiä alettaisiin käsitellä julkisesti. Amber ja Kim päättivät toimia vastuullisella tavalla ja he sopivat riitansa.

Tea anyone?

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi