Makwan Amirkhani Facebookissa: ”Isokokoinen vartija lähti perään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuhansien suomalaisten idoli Makwan Amirkhani on noussut nopeasti vaikutusvaltaiseksi ja laajalti pidetyksi someilmiöksi, joka on vaikuttanut erittäin positiivisesti suureen joukkoon ihmisiä.

Helmikuun lopussa Lontoossa UFC-ottelussa nähtävä Makwan kertoi toissapäivänä Facebookissa hauskasta kohtaamisesta vartijan kanssa. Amirkhani kertoi nimittäin kuinka hän kohtasi faninsa hieman yllättävällä tavalla.

– Hyvinkään kauppakeskuksessa isokokoinen vartija lähti perään ja laittoi käden mun olkapäälle. Ajattelin, että en mä kyllä mitään ole pölliny. Vartija avasi suunsa ”Mä sanoin, että mä halaan sua kun mä nään sut, sä oot palauttanu mun uskon ihmisiin”, Makwan kirjoitti Facebookissa.

– Tottakai halasin vartijaa ja kysyin mitä just tapahtu. Sit muistin, aaah se oli se mies joka kirjoitti joskus mun kuvaan, että halaa mua kun näkee mut! Sika hyvä fiilis tuli tosta! Ihana vartija.

Tällä viikolla Makwan avasi viralliset verkkosivunsa, jotka löytyvät jatkossa helposti muistettavasta osoitteesta Makwan.com.

Hyvinkään kauppakeskuksessa isokokoinen vartija lähti perään ja laittoi käden mun olkapäälle. Ajattelin, että en mä kyll…

Julkaissut Makwan Amirkhani 12. helmikuuta 2016