Ystävänpäivälahja hänelle, jolla on jo kaikkea – nimeä torakka rakkaasi mukaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ystävänpäivälahjan etsiminen omalle rakkaalle tai sydänystävälle voi olla haastavaa puuhaa. Nyt New Yorkissa sijaitseva eläintarha tarjoaa mahdollisuuden yllätykseen, joka eroaa varmasti perinteisistä korteista, juhlalounaista ja sydänkonvehdeista.

Bronx Zoo -eläintarha tarjosi taannoin mahdollisuuden nimetä torakan rakkaansa tai vihollisensa mukaan. Kymmenen dollarin lahjoituksella kuka tahansa saa antaa nimen yhdelle Madagaskarin sihisevä torakka -lajin edustajalle. Jopa kymmenen sentin pituisiksi kasvavat torakat päästävät, kuten nimikin antaa olettaa, sihisevää ääntä.

Tempauksella kerätyt lahjoitukset eivät mene pelkästään torakoille, vain apua tarvitseville eläimille yleisesti. Varat luovutetaan ympäri maailmaa eläimiä suojelevalle Wildlife Conservation Society -järjetölle.