Rantatalon asukas valitti valtuustoon: ”Hiekka tukkii viemärin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisellä ranta-alueella asuva mies on valittanut kaupunginvaltuustoon erikoisesta ongelmasta. Rantahiekka nimittäin kulkeutuu tuulen mukana hänen asuntonsa putkistoon ja tukkii viemärit. Hiekasta valitetaan valtuustoon noin viisi kertaa vuodessa.

Sedgemoor District Council ottaa joka vuosi vastaan 4-5 valitusta ranta-alueen asukkailta. Valituksen syynä on tuulen levittämä rantahiekka. Tuuli levittää hiekkaa kävelyteille ja asuntojen lähistölle, Mirror uutisoi. Nyt 85-vuotias Peter Alexander on saanut tarpeekseen hiekasta, sillä se tukkii jopa hänen viemärinsä.

Valittajan mukaan kukaan ei ota vastuuta siitä, että tuuli levittää kevyttä ja jokaiseen reikään tunkeutuvaa hiekkaa ympäriinsä. Rannalle on rakennettu hiekan etenemistä estävä aita, mutta se on tuhottu ilkivallan seurauksena, Mirror-lehti uutisoi. Valtuusto lupasi käsitellä asiaa.