Tällaisen ystävänpäivän miehet haluavat: ”Seksiä, suklaata, viiniä…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänään 14. helmikuuta vietetään ystävänpäivää, joka on suomalaisille päivä, jolloin muistetaan monesti sekä ystäviä että omaa kumppania. Yhdysvalloissa ystävänpäivä on kuitenkin romanttinen rakastavaisten päivä, jolloin tehdään suuria rakkauden eleitä, kositaan, järjestetään upeita treffejä ja annetaan lahjoja.

Moni voi kokea paineita ystävänpäivästä, koska haluaisi tehdä siitä erityisen omalle rakkaalleen. Elite Daily jututti seitsemää miestä ja sai selville, että miehet kuitenkin kaipaavat ystävänpäivänä melko tavallisia asioita.

Haastateltujen miesten mukaan melko tavalliset asiat tekevät ystävänpäivästä heille täydellisen. Unohda siis turhat paineet ja panosta vaikkapa hyvään ruokaan ja juomaan. Seitsemän miehen toiveet ystävänpäivän varalle olivat:

1. Haluan viettää mukavan päivän tyttöystäväni kanssa.

2. Haluaisin maistella tyttöystäväni kanssa erikoissuklaita.

3. Haluaisin viedä treffeille jonkun tytön, joka on kiinnostunut minusta.

4. Hyvä ateria ja pari drinkkiä riittävät minulle.

5. Jos nainen haluaa ostaa lahjan, haluaisin sen olevan käytännöllinen.

6. Haluaisin hyvää viiniä.

7. Hyvää seksiä.