Mies sekoili lääketokkurassa – pelkäsi päänsä irtoavan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hammaslääkärissä asioineen Bartin päivä sai karmivan käänteen, kun hän tajusi, että hänen päänsä saattaisi irrota hänen vartalostaan hetkellä millä hyvänsä. Ajatus oli vallannut miehen mielen vahvojen lääkkeiden nauttimisen seurauksena.

Bartista huolehtiva perheenjäsen on kuvannut miehen lääketokkuraisen harhan videolle. Sängyssä makaava Bart oli ottanut viereensä teippirullan siltä varalta, jos hänen päänsä irtoaisi. Mies ei malttanut levätä, sillä hän pelkäsi pahinta.

Bart totesi, että sängyllä makaaminen oli huono idea, sillä jos hänen päänsä irtoaisi, niin kukaan ei kuulisi sitä. Hetken rauhoittelun jälkeen mies muuttui levollisemmaksi. Metro-lehden mukaan unien jälkeen mies heräsi onneksi yhtenä kappaleena. Kiitos perheenjäsenen, lääketokkurasta on muistona huvittava kotivideo.