Nainen yritti kuvata Taylor Swiftiä salaa – paljastui nolosti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Todella tunnetun julkisuuden henkilön nähdessään voi tuntea pakottavaa tarvetta ikuistaa tilanne jotenkin. Yleensä ihmiset pyytävät tähden kanssa yhteiskuvaa, haluavat henkilöltä nimikirjoituksen tai sitten tyytyvät kuvaamaan julkkista turvallisen välimatkan päästä salaa.

Televisiokamerat tallensivat hupaisan hetken, kun eräs vanhempi nainen yritti kuvata Taylor Swiftiä salaa Grammy-palkintogaalassa. Videolla näkyy, miten Taylor Swiftiä lähellä yleisössä istuva nainen koittaa huomaamattomasti osoittaa puhelimensa kameralla laulajatarta ja ottaa hänestä kuvaa.

Televisiokamerat kuvasivat juuri oikealla hetkellä Swiftiä ja tallensivat hauskan tilanteen, kun nainen yritti salakuvata laulajatarta. Taylor Swift katsoi lopulta naisen puhelimen kameraa kohti mistä voisi päätellä, että kuvan halunnut naishenkilö ei jäänyt Swiftiltä huomaamatta.