Tätä kissaa ihmisetkin kadehtivat – seikkailee ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Norjalainen Jesper-kissa on noussut kotimaassaan pieneksi julkkikseksi ja herättänyt verkossa kansainvälistä huomiota sen urheilullisuuden ja seikkailunhalun ansiosta. Youtubessa julkaistulla videolla nähdään, kuinka kissa kulkee reippaasti talutushihnassa omistajansa käydessä hiihtoretkillä.

Jesperin oma Instagram-tili paljastaa, ettei hiihtoretkille mukaan lähtö ole suinkaan ainoa kissan suosima liikuntamuoto. Punaturkkinen kissa kulkee omistajansa mukana niin talvisilla kuin kesäisilläkin luontoretkillä, eikä tunnu kavahtavan Norjan kylmiäkään sääolosuhteita.

Jesper on rodultaan norjalainen metsäkissa. Ne tunnetaan suuresta koostaan, pitkästä karvastaan ja jokseenkin koiramaisesta, seurallisesta luonteestaan. Seikkailullisella Jesper-kissalla on Instagramissa jo lähes seitsemän tuhatta seuraajaa.