Snickers-mainosparodia kunnianosoitus photoshop-mokille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Snickers on uusilla suklaapatukoitaan esittelevillä televisiomainoksilla näyttänyt, kuinka vihaisiksi ihmiset tulevat kun heidän verensokerinsa on alhaalla ja he ovat nälkäisiä. Uusimmassa mainoskuvassa Snickers väittää ihmisten olevan myös huolimattomia töissä kun he ovat nälkäisiä.

Snickers on julkaissut hauskan uuden mainoskuvan, jossa esiintyy keltaisissa bikineissä oleva nainen meren rannalla. Kuvassa on nähtävästi todella paljon näkyviä virheitä, joita kuvaan on tehty muokkaamisvaiheessa.

Kuvassa Snickers-patukan nimi on Confused ja kuvassa kerrotaan, että myös kuvankäsittelijät hämmentyvät kun he tekevät töitä nälkäisinä. Kuvasta on löydettävissä useampia isoja ja hieman hienovaraisempia virheitä. Montako sinä löysit?

mainosparodia18022016b