Adele iski mehubaariin – esitti todella vaikeaa asiakasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adele teki Ellen DeGeneresin kanssa hauskan pilan ollessaan juontajan ohjelmassa vieraana. Adelen korvaan laitettiin nappi, jonka kautta juontaja saneli Adelelle jatkuvasti mitä hänen pitää tehdä tai sanoa vieraillessaan Jamba Juice -nimisessä smoothie baarissa.

Adele esitti Jamba Juicen henkilökunnalle todella vaikeaa asiakasta. Adele pyysi etukäteen, että häntä kohdeltaisiin kuin tavallista henkilöä, mutta hän ei kuitenkaan käyttäytynyt tavallisesti. Ensimmäisenä tähti pyysi henkilökuntaa antamaan hänelle extra-ison smoothien pienimmässä mukikoossa.

Henkilökunta hämmentyi tähden erikoisista pyynnöistä, jotka Adele selitti sillä, että hän on Englannista kotoisin eikä täysin tiedä miten Yhdysvalloissa tulisi toimia. Lopulta hän tilaa kaikkia mahdollisia juomamakuja, minkä jälkeen alkaa ihmettelemään tarvitseeko hänen todella maksaa vaikka hän on julkkis.