Hyvästi anorektiset bikinimallit? Plus-kokoinen kaunotar Sports Illustratedin kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sports Illustrated -lehti julkaisee jälleen pian vuosittaisen uimapukunumeronsa. Tänä vuonna erikoisnumero saa kolme erilaista kansikuvaa, jotka on nyt esitelty sosiaalisessa mediassa.

Uimapukunumero on tänä vuonna siinä mielessä historiallinen, että yhdessä kansikuvista nähdään ensimmäistä kertaa lehden historiassa niin kutsuttu plus-kokoinen malli. Ashley Graham poseeraa Sports Illustrated -kannessaan violeteissa bikineissä.

Uimapukunumeron kansikuvan toisessa variaatiossa esiintyy UFC-tähti Ronda Ruisey. Vapaaottelija poseeraa kansikuvassa uimapuvun näköiseksi tehdyssä vartalomaalissa. Kolmas vuoden 2016 Sport Illustrated -kansikuvatähti on yläosattomissa esiintyvä malli Hailey Clauson.

Sports Illustrated
Sports Illustrated
Splash
Splash
YouTube
YouTube
Splash
Splash