Leonardo DiCaprion exä peri Pamela Andersonin Baywatch-roolin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun huippusuositun Baywatch-sarjan pohjalta ollaan parhaillaan työstämässä uutta kokopitkää elokuvaa. Verkossa on jo pitkään spekuloitu, kuka tulee näyttelemään alkuperäisessä sarjassa Pamela Andersonin esittämää C.J. Parkeria. Nyt kysymykseen on saatu vihdoin vastaus.

C.J. Parkerin roolissa tullaan näkemään The Hollywood Reporter -sivuston mukaan amerikkalainen näyttelijä-malli Kelly Rohrbach. Vaaleaverikkö on tullut tutuksi muun muassa Sports Illustrated -lehden bikinimallina ja supertähti Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä. Pariskunta erosi pari kuukautta sitten.

Baywatch-elokuvan miespääroolissa nähtävä Dwayne ”The Rock” Johnson jakoi Instagramissa humoristisen videon, jossa Kelly Rohrbach harjoittelee kuuluisaa hidastettua Baywatch-juoksua. Tulevan elokuvan muissa päärooleissa nähdään Zac Efron ja Alexandra Daddario.

For our #BAYWATCH and the iconic role of "CJ Parker" I had to make sure @kellyrohrbach was… tough.

Video, jonka therock (@therock) julkaisi