Parisuhdeviikonloppu sisätiloissa? Ei lainkaan huono idea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomea hemmotellaan parhaillaan poikkeuksellisen komeilla talvisäillä, kun pakkanen pysyy maltillisissa lukemissa ja aurinko paistaa kirkkaan siniseltä taivaalta. Tällöin on suorastaan pakko kirmata ulkoilemaan. Parisuhdetta voi kuitenkin parantaa helposti myös neljän seinän sisällä.

Yksi herkullisimmista keinoista on avata kokkikirja ja etsiä sieltä molempia osapuolia miellyttävä resepti. Kun ainesosat on hankittu, voi iltaa viettää yhdessä erikoisherkkua kokkaillen.

Sen jälkeen kumppanit voivat laatia listan elokuvista, jotka he haluaisivat nähdä. Erilaiset elokuvasarjat antavat myös hyvän aiheen viettää leffamaratonia kumppanin kanssa. Vaihtoehtoisesti saman voi tehdä kirjojen kanssa vaikkapa siten, että kumppanit lukevat valitsemaansa kirjaa vuorotellen toisilleen.

Mikäli pariskunnan asunto vaatii laittoa ja siivoamista, on parisuhdeviikonloppu mahtava tilaisuus yhdessä touhuamiseen. Kannattaa laatia lista, jota toteutetaan yhdessä kohta kohdalta esimerkiksi yhden aamupäivän ajan. Mikään ei ole ihanampaa kuin nauttia puhtaasta kodista kumppanin kanssa köllötellen.

Kevätsiivousta voi laajentaa ullakolle ja varastoihin. Vanhoja tavaroita voi hinnoitella kirpputorimyyntiä varten. Palapelien tekeminen on jäänyt harrastuksissa unholaan. Pariskunnat voivat ostaa suurikokoisen palapelin ja päättää, että he tekevät sen yhden viikonlopun aikana valmiiksi.