Ruotsalaistyttö on Adelen kaksoisolento!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media on mahdollistanut, että yhä useampi voi löytää kaksoisolentonsa vaikka eri puolelta maapalloa. Sanotaan, että jokaiselle henkilölle on noin seitsemän kaksoisolentoa olemassa. Tällä kerralla Adele on löytänyt omansa.

Muun muassa Taylor Swiftille on löytynyt kaksoisolento Instagram-kuvien kautta. Nyt myös Adelelta näyttävä nuori nainen on kiinnittänyt selvällä yhdennäköisyydellä median huomion. Ruotsalainen Ellinor Hellborg näyttää todella paljon Adelelta varsinkin silloin, kun tähden meikkaustyyli on inspiroinut myös häntä tekemään raskaammat rajaukset silmämeikkiin.

Adele on tunnettu näyttävästä meikistään, jossa huomio keskittyy tähden kauniisiin ja suuriin silmiin. Hellborg osaa loihtia itselleen taitavasti samanlaisen tyylin, joka saa hänet näyttämään laulajalta itseltään. Pelkkä meikki ei varmasti yksistään riittäisi, mutta Hellborgin kasvonpiirteet, poskipäät ja huulet muistuttavat myös niin paljon Adelen piirteitä, että joku voisi erehtyä luulemaan häntä tähdeksi itsekseen.

Embracing the fact that my cut crease look turned into adele-inspired look 2.0

Kuva, jonka @ellinorhellborg julkaisi

Kuva, jonka @ellinorhellborg julkaisi

Kuva, jonka @ellinorhellborg julkaisi