Kissa sai paketin – postimies vaati henkilöllisyyspapereita!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulunaika saa ihmiset lähettelemään toisilleen pieniä paketteja ja kortteja. Yksi onnellisista lahjansaajista on Ted-niminen kissa. Valitettavasti kissa ei pystynyt lunastamaan pakettiaan, koska sillä ei ollut virallisia henkilöllisyyspapereita.

– Äitini lähetti adventtikalenterin. Valitettavasti en voinut lunastaa lähetystä, koska kissallani ei ole kuvallista henkilöllisyystodistusta. Soitin postin pääkonttoriin ja selitin, että äitini oli lähettänyt kissalle joulukalenterin, mutta se ei voi noutaa lähetystä itse, Brittany Maher-Kirk kirjoittaa Facebookissa kuvan kera.

Onneksi postin virkailijat olivat ymmärtäneet lopulta tilanteen. Huffington Postin mukaan tilanne oli aiheuttanut runsaasti huvittuneisuutta. Kun Brittany haki Tedin pakettia postista, olivat virkailijat pettyneet, ettei kissa ollut tullut mukaan. Nyt Ted nauttii kissoille tarkoitetun joulukalenterin herkuista tyytyväisenä ja kaikille tuli tapauksesta iloinen joulumieli.