Hämmentävä video: Nainen käytti passikuva-automaattia vessana!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pariisin Gare de Lyonin rautatieasemalla asioinut nainen on kummastuttanut ihmisiä erikoisella käytöksellään. Nainen nimittäin asteli valokuvaus-automaattiin ja laski housunsa alas. Sen jälkeen hän istahti penkille ja alkoi ulostaa.

Mirror-lehden mukaan hämmentävä tilanne on tallentunut silminnäkijöiden kuvaamalle videolle. Passikuva-automaatin verho peitti vain naisen kasvot, mutta hänen vessatoimensa näkyi kaikille ohikulkijoille. Nainen istui tuolilla aivan kuin hän olisi ollut vessanpöntöllä.

Tilanteen todistaneet ihmiset eivät olleet uskoa silmiään. Toimiensa päätteeksi nainen tarttui paperiin ja pyyhki intiimit paikkansa ennen kuin hän nosti housunsa takaisin jalkaan. Sen jälkeen hän poistui paikalta kuin mitään ei olisi tapahtunut.