Borat-tähti kohahdutti – pikkukalsareissa ensi-iltaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten Borat, Ali G ja Bruno -hahmoistaan tunnettu koomikko Sacha Baron Cohen nähdään seuraavaksi valkokankaalla Grimsby-elokuvassa. Tähti on osoittanut jälleen osaavansa kohun herättämisen taidon pukeutumalla punaiselle matolle vähintään epätavallisesti.

Sacha Baron Cohen ilmaantui Grimbsy-elokuvan Lontoon ensi-iltaan roolihahmokseen pukeutuneena. Tämä tarkoitti, että hänellä ei ollut jalassaan lainkaan pitkiä housuja, ainoastaan siniset lyhyet kalsarit.

Koomikko pitäytyi roolihahmossaan myös hiustyylinsä osalta, sillä hänellä nähtiin mod-henkinen otsatukka. Grimsby-elokuvassa Sacha Baron Cohenin esittämä peribrittiläinen jalkapallohuligaani paljastuu salaisen palvelun huippuagentin veljeksi. Elokuvan ensi-ilta on Suomessa 26. helmikuuta.

Splash
Splash
Splash
Splash