DJ Alex Kunnari mittavalle Suomen-kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin elektronisen musiikin DJ-artisteihin kuuluva Alex Kunnari tekee tänä vuonna laajan kiertueen Suomessa. Electric Retro Tour -kiertue kattaa koko Suomen ja vie 20-vuotista uraansa tänä vuonna viettävän Kunnarin peräti 65 keikalle.

Klubien ja yökerhojen lisäksi Alex Kunnarin musiikkia on kuultu elektronisen musiikin radioiden soittolistoilla, ja kotimaan lisäksi hän on esiintynyt aktiivisesti huippuklubeilla muun muassa Ibizalla. Kunnari on palkittu useilla DJ-alan palkinnoilla. Kiertueen keikkapäivät ja -paikat löytyvät hänen verkkosivuiltaan AlexKunnari.com.

Kunnarin City of Sin -kappaleen vokaaleista vastaa yhdysvaltalaisen Good Charlotte yhtyeen laulaja Joel Madden, ja Fly Away -kappale on sävelletty muun muassa David Guettan, Flo Ridan ja Timbalandin kanssa työskennelleen hittituottaja Jacob Luttrelin kanssa. Sweet Melody -kappaleen vokaaleista vastaa yhdysvaltalainen Jon Hall, joka on tullut tunnetuksi Rock of Ages ja Carrie -musikaaleista sekä Glee-televisiosarjasta.