Donald Trumpista hauska Game of Thrones -parodia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mediapersoona ja liikemies Donald Trump on ehdolla presidentinvaaleissa, mikä on aiheuttanut paljon keskustelua. Trumpin mielipiteet ovat niin jyrkkiä ja äärimmäisyyksiin vietyjä, että niitä on vaikea pitää yhdentekevinä, minkä vuoksi moni onkin suoraan joko Trumpia vastaan tai hänen puolellaan.

Hyw Parkinson on julkaissut Donald Trumpista hauskan videon YouTube-kanavallaan. Parkinson on tehnyt videon, jossa nähdään useampi kohtaus Game of Thrones -televisiosarjasta. Tällä kerrlla Donald Trump on sarjassa mukana ja huolehtii kiihkeästi Westerosin rajojen valvomisesta.

Parkinson on nähnyt todella paljon vaivaa videon tekemiseen, koska mies on leikannut kuva kerrallaan kohtauksiin mukaan Donald Trumpin puhuvan pään, joka on irrotettu oikeista haastatteluista. Trump on vahvasti sitä mieltä, että Westeros tarvitsee koko aluetta rajaavan aidan, jonka rakentamiseen Trump itse olisi pätevin.