Floyd Mayweather kolmiodraamassa – teinirakkaalla onkin poikaystävä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nyrkkeilytähti Floyd Mayweather on hiljattain iskenyt silmänsä 19-vuotiaaseen englantilaiskaunottareen Ramarni Elissiin. Pariskunta on viettänyt paljon aikaa yhdessä ja mies on lennättänyt vaatemyyjänä työskentelevää Elissiä ympäri maailmaa yksityiskoneellaan.

Yhdessä näyttäytynyt pariskunta on saanut romanssihuhut liikkeelle. Suhdehuhut eivät ole kuitenkaan vakuuttaneet kaikkia, sillä kaunottaren äiti Mandy Ball on kiistänyt romanssin. Hän paljasti Daily Mail -lehdelle, että hänen tyttärellään on jo poikaystävä. Äiti kertoi, että tytär seurustelee automekaanikkona työskentelevän Andre Brownin kanssa.

Ballin mukaan hänen tyttärensä ja nyrkkeilijätähden välillä ei ole muuta kuin ystävyyttä. The Mirror-lehden mukaan Elissin poikaystävä Andre on myös todennut sosiaalisessa mediassa, että ihmiset eivät tiedä heidän suhteestaan tai kuvioistaan.

Brown on kertonut olevansa innoissaan siitä, että hänen tyttöystävänsä on päässyt matkustelemaan ja hän tukee seurustelukumppaniaan kaikin tavoin. Nuoren kaunottaren suhdekuviot vaikuttaisivat olevan hieman sotkuiset, sillä neitokaisen serkku sen sijaan väittää, ettei Ramarni ole parisuhteessa ja että hän on ihastunut Floydiin.

Selfies ? @floydmayweather @pictureliss #tmt

Kuva, jonka @rmarni julkaisi

Jet life ?

Kuva, jonka @rmarni julkaisi

@floydmayweather made me and my fam feel so comfortable ? Thankyou ❤️

Video, jonka @rmarni julkaisi