Kanye West nukahti – kuvasta heti netti-ilmiö

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian ja Kanye West olivat olleet North-tyttärensä kanssa auttamassa John Legendia ja Chrissy Teigenia tekemään hankintoja heidän esikoistaan varten. Kun liikkeessä oli tullut hiljaista Kim oli ihmetellyt mihin Kanye ja North olivat jääneet.

Kimiä ja ystäväpariskuntaa oli odottanut hauska näky kun Kanye ja North olivat nukahtaneet hiljaiseen nurkkaukseen. Kim julkaisi nukkuvasta Kanyesta ja Northista kuvan Instagram-tilillään. Kuvassa kumpikin nukkuu sikeästi, mikä on tietenkin saanut Reddit-käyttäjät osoittamaan jälleen kerran huikeat kuvanmuokkaustaitonsa, kun he ovat laittaneet Kanyen eri paikkoihin nukkumaan.

Reddit-käyttäjät ovat laittaneet Photoshop-kisan pystyyn siitä kuka muokkaa Kanyen hauskimpaan paikkaan nukkumaan. Kanye on nähty nukkumassa jo muun muassa dinosauruksen päällä, kadun kulmassa ja Mark Zuckerbergin sekä Keanu Reevesin vieressä.