Kolmen lapsen perheenäiti tienaa estottomana fetissimallina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksinhuoltaja Sabien Demonia muutti Puolasta Skotlantiin vuonna 2010. Hän työskenteli ensin tarjoilijana, mutta keksi pian paremman keinon perheensä elättämiseen. Kaunis ja rintava nainen tienaa nykyisin fetissimallina.

Edinburghissa asuva Sabien saa kansikuvauksista nelinumeroisia summia ja hänellä on pelkästään sosiaalisessa mediassa yli 100.000 fania. Seksikäs nainen on kuvauksellinen muodokkaiden kurviensa ansiosta. Hänellä on paljon tatuointeja ja usein räiskyvän punainen tukka.

Sabien Demonian kuvia on käsitelty paikoin aika rajusti täyttämään miesten ja naisten fantasioita. Hän on kuitenkin valmis riisumaan vaatteitaan taatakseen paremman elannon lapsilleen. Povipommin jälkikasvu, oma äiti ja kihlattu ovat ylpeitä hänen luomastaan urasta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat