Poliisi masturboi poliisiautossa muiden nähden – tuomittiin vankilaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Carolinassa työskentelevä poliisi Marshall Hardin on pidätetty epäiltynä julkisella paikalla masturboimisesta ja itsensä paljastamisesta. Erikoisen miehen tapauksesta tekee se, että hän oli hoitamassa virkatehtäviään poliisina, kun silminnäkijät huomasivat hänen syyllistyvän rikokseen.

Mirror-lehden mukaan 41-vuotias poliisi oli ajanut virka-autonsa julkiselle pysäköintialueelle ja sitten hän oli alkanut katsella aikuisviihdettä puhelimellaan. Viranomainen kiihoittui näkemästään ja alkoi masturboida autossaan. Silminnäkijöiden mukaan mies siirtyi lopulta julkiseen vessaan jatkamaan hämäriä touhujaan.

Hardin on myöntänyt syyllisyytensä rikoksiin ja hänet on päästetty vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiä. Marshall on irtisanottu poliisivoimista eikä hän tule enää työskentelmään lainvalvojana. Mies saattaa saada rikoksistaan jopa 10 vuoden ehdottoman vankeustuomion.