Star Wars -leluista nousi kohu: ”Näyttävät dildoilta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaupat ovat täynnä erilaisia Star Wars -oheistuotteita. Nyt Swimways-yhtiön valmistamat Star Wars -uimalelut ovat herättäneet kohua sosiaalisessa mediassa niiden epäilyttävän muodon ansiosta.

Pitkulan muotoiset Star Wars Dive Characters -hahmot muistuttavat ulkoisesti erittäin paljon seksileluja. Facebook-käyttäjä Joni Jones huomautti asiasta Target-tavarataloketjun Facebook-sivulla jakamassa kommentissaan.

– Olemmeko varmoja että nämä ovat lasten leluja, Target? Näyttävät mielestäni hieman epäilyttäviltä, Joni kommentoi.

Targetin edustaja vastasi pahoittelemalla asiaa sosiaalisessa mediassa, ja totesi ettei yhtiön tarkoituksena ole loukata ketään. Joni puolestaan selvensi myöhemmin Facebookissa, että kommentti oli tarkoitettu humoristiseksi eikä hänen tarkoituksenaan ollut saada vedetyksi leluja pois markkinoilta.