Taken-elokuvista televisiosarja – Viikingit-tähdesta nuori Liam Neeson

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liam Neesonin tähdittämä toimintaelokuva Taken osoittautui yllätyshitiksi, ja sai sittemmin kaksi jatko-osaa. Nyt elokuvat ovat saamassa jatkoa televisiosarjan muodossa, joskin ilman Neesonin mukanaoloa.

Taken-sarjan pääroolissa tullaan näkemään Viikingit-sarjasta tuttu Clive Standen. Mies näyttelee Liam Neesonin esittämän Bryan Millsin nuorempaa versiota. Sarja tulee seuraamaan, kuinka Mills oppi elokuvissa hyödyksi tulleet taitonsa Emergency Covert Action Team -ryhmän salaisissa tehtävissä.

Isänmaan puolesta -sarjan käsikirjoittajana työskennellyt Alexander Cary tulee toimimaan Taken-sarjan tuottajana ja kirjoittajana. Projektin tuotannosta vastaavat Luc Bessonin Europa Corp TV ja Universal Television -yhtiöt.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat