Taken-elokuvista televisiosarja – Viikingit-tähdesta nuori Liam Neeson

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liam Neesonin tähdittämä toimintaelokuva Taken osoittautui yllätyshitiksi, ja sai sittemmin kaksi jatko-osaa. Nyt elokuvat ovat saamassa jatkoa televisiosarjan muodossa, joskin ilman Neesonin mukanaoloa.

Taken-sarjan pääroolissa tullaan näkemään Viikingit-sarjasta tuttu Clive Standen. Mies näyttelee Liam Neesonin esittämän Bryan Millsin nuorempaa versiota. Sarja tulee seuraamaan, kuinka Mills oppi elokuvissa hyödyksi tulleet taitonsa Emergency Covert Action Team -ryhmän salaisissa tehtävissä.

Isänmaan puolesta -sarjan käsikirjoittajana työskennellyt Alexander Cary tulee toimimaan Taken-sarjan tuottajana ja kirjoittajana. Projektin tuotannosta vastaavat Luc Bessonin Europa Corp TV ja Universal Television -yhtiöt.