Tyttö teki rikkoutumattoman kananmunan – sitten karu totuus paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kananmunan koostumuksen pystyy muuttamaan erikoisen viinietikkatempun avulla. Kun kananmunaa liotetaan muutaman päivän ajan mukissa, joka on täytetty viinietikalla, siitä tulee kumimainen. Kananmunan kuoren koostumus muuttuu elastaaniseksi ja kumimaiseksi, minkä vuoksi kananmunaa voi pomputella ja puristella omalla vastuulla.

Videolla tyttö näyttää tekemänsä kananmunan. Tyttö on värjännyt kananmunan mustaksi laittamalla viinietikkaliuokseen elintarvikeväriä mukaan. Tyttö näyttää äitinsä kuvaamalla videolla ylpeänä onnistunutta koettaan, minkä lopputuloksena hän on saanut pomppivan kananmunan.

Äiti pyytää pienen esittelyn jälkeen tyttöä pudottamaan pomppivan kananmunan vielä kerran pöydälle, mikä osoittautui virheeksi. Musta kananmuna menee pehmeämmästä koostumuksesta huolimatta rikki levittäen vihreän valkuaisen pitkin pöydän kantta.