Vessakuvat leviävät verkossa – erikoinen netti-ilmiö

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten internet on meille opettanut, erilaisten meemien monimuotoisuudella ja outoudella ei ole rajoja. Nyt verkossa on levinnyt villitys, jossa ihmiset kuvaavat saniteettitiloja.

Reddit ja Imgur -sivustojen käyttäjät ovat alkaneet jakamaan tiuhaan tahtiin kotien, työpaikkojen ja oppilaitosten wc-tilojen ikkunoista avautuvia näkyjä kuvaavia otoksia ja videoita. Ilmiö sai alkunsa norjalaisen käyttäjän videosta, jossa hän esittelee koulunsa vessan ikkunasta näkyviä upeita maisemia.

Sittemmin Reddittiin perustetulla Toiletviews-sivulla on nähty eri puolilla maailmaa kuvattuja wc-tiloja esitteleviä kuvia ja videoita. Oudosta ja humoristisesta ideasta huolimatta meemiä voisi siis kuvailla omalla tavallaan jopa kiehtovaksi – se paljastaa kuinka paljon saniteettitilat todella eroavatkaan eri maissa ja kulttuureissa.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com