Se on totta! Näin pesukone oikeasti syö sukkia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni kysyy pyykkipäivänä kummissaan, voiko pesukone syödä oikeasti sukkia? Facebookiin julkaistu video todistaa kiistattomasti sen, että pesukoneiden sukka-ateriat ovat mahdollisia, eivätkä omille teilleen eksyneet vaatekappaleet ole aina perheen miesväen syytä.

Stoners, Jocks and Nerds -niminen Facebook-ryhmä on julkaissut videon, jolla näytetään sukan uumeniinsa imaiseva pesukone. Vaatekappale katoaa liukkaasti tiivisteen välistä pesurummun uumeniin. Toisin sanoen urbaani legenda sukkia syövästä pesukoneesta on totta.

Parittomien sukkien kirous langetetaan ihmisten päälle siinä vaiheessa, kun heille on kertynyt yhtä pesukoneellista enemmän pyykkiä. Pyykkivuorta pienentäessä huomaa lopulta, että osa sukista on mystisesti kadonnut jonnekin. Toisinaan pesukoneen sisältä ja suodattimista paljastuu kokonainen yksinäisten sukkien hautausmaa.

Missing socks

Where do missing socks go?

Posted by Stoners, Jocks and Nerds on Saturday, February 20, 2016