Asuntoilmoituksessa härski osoite – muuttaisitko tähän?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Asuntomarkkinoille on hiljattain vapautunut kolmen makuuhuoneen paritalo erikoisesta osoitteesta. Englannin Surreyssa sijaitseva talo on nimittäin kadulla, jonka nimi on Cock Lane. Kaksimielisten asunnon etsijöiden riemuksi talon numero on kaiken lisäksi 69.

Daily Mail -lehden mukaan härskit kadunnimet ovat nykyään kovaa valuuttaa asuntomarkkinoilla. Monet ostajista kiinnostuvat asunnoista sen takia, että ne sijaitsevat erikoisissa osoitteissa.

Cock Lane 69 ei ole poikkeus, sillä se on karkeasti suomennettuna Kalunkuja 69. Cock Lanella sijaitsevan asunnon myynti-ilmoituksta on jaettu ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Myyjät toivovat, että vitsailijoiden joukosta löytyisi myös paljon potentiaalisia ostajia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat