Hotelliasiakas käytti huonepalvelua – robotti ilmestyi ovelle

Matkailu · Annika Kela

Kalifornian piilaakossa vierailleet yhdysvaltalaisystävykset ovat kuvanneet riemastuttavan videon paikallisen hotellin futuristisesta huonepalvelusta. Hotellin asiakaspalvelussa työskentelee nimittäin huonepalvelurobotteja, joiden tehtävänä on toimittaa asiakkaiden tilaukset heidän huoneisiinsa.

Tilauksen tekemisen jälkeen ystävykset odottivat innolla robotin ilmestymistä paikalle. Muutamassa minuutissa hissin ovet avautuivat käytävälle ja hissistä putkahti esiin robotti. Se liikkui käytävällä määrätietoisesti kohti oikean huoneen ovea.

Ovella robotin otti vastaan nuori nainen, joka hämmästeli suurieleisesti saamaansa palvelua. Robotti teki tehtävänsä ja antoi avautuvasta luukusta naiselle hänen tilaamansa tuotteen. Sen jälkeen robotti kysyi oliko asiakas viihtynyt hotellissa.

Kun nainen antoi hyvän arvosanan, päästi robotti ilahtuneen vingahduksen. JukinVideo-kanavalla julkaistu video on hauskuuttanut ihmisiä. Jo muutamassa vuodessa vastaaviin robotteihin törmää todennäköisesti hotelleissa ympäri maailmaa.