Muotitalot poistavat supermallin luomet – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias mallikaunotar Gigi Hadid on luonnonkaunis ja todella upea ilmestys riippumatta siitä miten hänet on meikattu tai mitä hänellä on yllään. Gigi Hadidin ihoa koristaa monet luomet, jotka kuitenkin loistavat poissaolollaan aina muotikuvissa.

Ihmiset ovat alkaneet vaatimaan sosiaalisessa mediassa Hadidin luomille oikeutta, koska he eivät pidä siitä, että luomet poistetaan.

Muotitalot haluavat malliensa ihon olevan täysin virheetön, hehkuva ja tasainen, minkä vuoksi ne ovat varmasti tehneet kerta toisensa jälkeen päätöksen muokata Hadidin kuvia niin, että kaunottaren kaikki luomet on poistettu vatsasta, rinnalta ja kaulasta. Tämä ei ole kuitenkaan jäänyt kuluttajilta huomaamatta.

Hadidin uraa seuraavat tietävät miltä naisen iho oikeasti näyttää, minkä vuoksi he ovat muokkaamisesta harmissaan. Heidän mielestään luomet ovat persoonallinen osa Hadidin ulkonäköä ja ihoa, minkä vuoksi niitä ei tulisi pitää poistettavina virheinä muotikuvissa.

new @thelovemagazine cover ⚡️

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

good morning again, MIA.. #tb, edit by someone tumblr af

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

New @voguechina cover!! by @solvesundsbostudio xx

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

Me n my favorite lil booty @rachelhilbert ?? for @vspink

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi