Alessandra Ambrosio mainostaa yläosattomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio on kuvankaunis ja monen naisen ihailema, minkä vuoksi kaunottarella onkin Instagram-tilillään jo yli viisi miljoonaa seuraajaa. Nyt hänet on ikuistettu upeisiin mallikuviin.

Ambrosio nähdään nyt XTI Shoesin tuoreissa mallikuvissa esittelemässä vuoden 2016 kevät-kesäkauden uutuuksia. Samassa kampanjassa ovat mukana Alessandran lisäksi myös Leandro Lima ja Irina Shayk.

Taannoin Alessandra paljasti miten hän saa Instagram-kuvistaan poikkeuksellisen upeita. Salaisuus paljastui, kun hänen takanaan ollut peili näytti Ambrossion käsissä olevat valot. Ambrosion ottamassa kasvokuvassa on kaunis ja tasainen etuvalo. Malli piteli käsissään valoja, jotka nainen on asettanut tarkoituksella kummallekin puolelle kameraa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash