Mäestä putosi ensin pari pikkukiveä – ja sitten helvetti olikin jo irti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonto kykenee yllättämään ihmiset kerta toisensa jälkeen, ja ikävä kyllä nämä yllätykset eivät ole aina pelkästään positiivisia. Nyt videolle on tallentunut dramaattinen tilanne, jossa Londa ja Bret Edwards olivat siivoamassa Valtatie 14 -maantien pientareita Idahossa, Yhdysvalloissa.

Pariskunta huomasi yllättäen, että tien vierellä olevassa rinteessä oli meneillään jotain outoa, koska rinteestä näytti putoilevan tielle pikkukiviä. Mies ryhtyi kuvaamaan outoa tilannetta videolle, kun yhtäkkiä tilanne eskaloitui pahemman kerran ja maanvyöry kasvoi räjähdysmäisesti heidän silmiensä edessä.

Pian valtava kallion osa irtosi liikkeelle vieden koko rinteen sekä sen kivet, puut ja jopa sähkölinjan mukanaan. Turman johdosta Elk City menetti sähkönsä. Tuhojen korjaaminen maksoi 1,5 miljoonaa dollaria, sillä maantielle kertyi noin kahdeksanmetrinen kasa maata.