Perheen kauhun hetket – kissa vapautti pyydystämänsä hiiren olohuoneeseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jyrsijän pyydystänyt lemmikkikissa oli yllättänyt omistajansa tuomalla hiiren näytille heidän eteensä olohuoneeseen. Kissanomistajat olivat ylpeitä viirusilmänsä saalistustaidoista ja he kuvasivat videolle hetken, jolloin kissa esitteli heille saalistaan.

Omistajien ylpeä hetki ei kestänyt kauaa, sillä hiiri onnistui livahtamaan kissan tassujen alta pakoon. Hädissään oleva jyrsijä juoksi lattian poikki kohti kissanomistajia, jotka olivat keskittyneet kamerallaan kuvaamiseen.

Rumble Viral -kanavalla julkaistulta videolta käy ilmi, että karkulainen aiheutti olohuoneessa sekaannuksen. Kissanomistajat kiljahtelivat kauhuissaan pienelle hiirelle. Kissa syöksyi hiiren perään, mutta se ei onnistunut saamaan sitä kiinni. Video päättyi lopulta lemmikinomistajien kovaääniseen kiljumiseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat