Realitytähti muuttui täysin – lapset pelastivat huumekierteeltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jersey Shore -televisiosarjasta julkisuuteen singahtanut pienikokoinen Nicole Snooki Polizzi muistetaan känniorvellyksistä ja hurjasta bilettämisestä. Tätä nykyä nainen on kuitenkin pullantuoksuinen kotiäiti.

Snookilla on kaksi lasta, kolmevuotias Lorenzo ja 1,5-vuotias Giovanna. Nyt nainen on avautunut SiriusXM-radiokanavalla, että hän vihasi lapsia tullessaan raskaaksi 24-vuotiaana. Hän ajatteli, ettei ollut vielä valmis niin suureen elämänmuutokseen.

Snooki kuitenkin luopui heti alkoholista ja tupakoinnista. Nyt kahden lapsen äiti ajattelee, että jälkikasvu ja hänen aviomiehensä Jionni LaValle pelastivat hänet miltei varmalta alkoholismilta ja katkaisuhoitokierteeltä. Hän kertoo, että elämä opetti paremmaksi kuin luonnostaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat