Amerikkalaistyttö ei halua presidentinvaaleja – purskahti itkuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Barack Obama on ollut todella rakastettu presidentti Yhdysvalloissa. Obama on ollut presidenttinä jo kaksi toimikautta, minkä jälkeen presidentin vaihtaminen on pakollista. Yksi pikkutyttö ei kuitenkaan haluaisi uskoa sitä todeksi.

Barack Obaman on aika jättää Valkoinen talo oltuaan presidenttinä kahdeksan vuotta. Yksi pikkutyttö itkee videolla sydän särkyneenä Obaman kohtaloa, koska hän ei haluaisi Obaman vielä jättävän presidentin virkaa.

Tyttö ei ollut aiemmin ymmärtänyt, että tulevat presidentinvaalit tarkoittavat sitä, että uusi presidentti valitaan Barack Obaman tilalle. Tyttö itkee lohduttomasti äidilleen, mutta äiti ei valitettavasti pysty häntä varten muuttamaan surullista tosiasiaa.