Poliisi etsii: Häämekkoon pukeutunut mies vonkasi seksiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viranomaiset ovat joutuneet poistamaan Devonissa sijaitsevan julkisen vessan pois käytöstä siellä sattuneiden välikohtausten vuoksi. Poliisilaitos oli nimittäin saanut ilmoituksia, joiden mukaan noin 60-vuotias mies haki epätoivoisesti seksiseuraa miesten vessasta.

Naisten häämekkoon pukeutunut parrakas mies oli lähestynyt julkisessa vessassa asioineita miehiä. Silminnäkijän antaman ilmoituksen mukaan, mies oli ehdottanut seksisessiota yhdessä vessakopeista. Metro-lehden mukaan viranomaiset ovat tietoisia siitä, että julkinen vessa on suosittu kohtaamispaikka homoseksuaalien keskuudessa.

Tähän mennessä he eivät ole kuitenkaan raportoineet tilanteista, joissa seksiä olisi vongattu yhtä räikeällä tavalla. Julkinen vessa on nyt suljettu, kunnes viranomaiset löytävät vessa-ahdistelijan. Julkinen vessa on myös lasten ja koululaisten käytössä ja paikallisia kauhistuttaa ajatus, että joku nuoremmista olisi voinut törmätä vessassa hämärään ahdistelijaan.