Mikä moka! Nainen levitti itseruskettavaa telalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amy Ridler -niminen nainen esitteli Snapchat-sovelluksessa miten hän levittää vartalolleen itseruskettavaa voidetta. Nainen kertoi parhaan ja tasaisimman rusketuksen syntyvän maalaukseen tarkoitettavalla telalla, jolla pystyy levittämään värin koko vartalolle ilman läikkiä tai rusketusrajoja.

Ridler haluaa rusketuksensa olevan todella tumma ja selventääkin kuvassaan, että tekniikka ei sovi kaikille. Ridlerin kuvan nähnyt Imogen Silversides -niminen nainen oli kokeillut tekniikkaa, mutta se ei ollut toiminut hänelle aivan samalla tavalla. Naisesta oli tullut todella tummanruskea ja paikoitellen jopa musta.

Silversides julkaisi itsestään kuvan, jossa hän on juuri levittänyt ruskettavan aineen telalla koko vartalolleen. Naisesta on tullut aivan liian tumma ja hän väittääkin kuvassa, että rusketusvinkin antanut nainen on valehteleva p**kiainen. Tekniikkaa ei kuvan perusteella kannata ensimmäisellä kerralla kokeilla ainakaan koko vartalolle.

Who ever the girl was that recommend to apply fake tan with a paint roller is one lying fuck. Don't think I'll be at work Friday 󾌴󾌴󾌴

Posted by Imogen Tyger-Lillie Silversides on Tuesday, February 9, 2016

Okay so after I put on snapchat (add my snapchat amyridler) how I fake tan everyone has thought it was a great idea …

Posted by Amy Ridler on Thursday, February 4, 2016

Katso kuva tästä.