Owenin näyttelijäveljekset kuin kaksi marjaa – hauska videokooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teksasin Dallasista kotoisin oleva näyttelijä ja käsikirjoittaja Owen Wilson on tunnettu useista elokuvarooleistaan ja leveästä etelänmurteestaan. Owenergy Studios -niminen YouTube-kanava on omistettu täysin Owen Wilsonin elokuvauran esittelemiseen, mutta nyt huomiota annettiin myös toiselle Owenin veljistä.

47-vuotiaan Owenin 44-vuotias pikkuveli Luke Cunninghamn Wilson on myös näyttelijä. Monet sisarukset puhuvat usein samalla tavalla keskenään, mikä pitää paikkansa myös todistettavasti Luken ja Owenin kohdalla ainakin silloin kun miehet näyttelevät.

Owenergy Studiosin julkaisemalla uudella videolla nähdään koosteita sekä Owenin että Luken elokuvarooleista. Videolle on valittu kohtia, joissa veljeksillä on täysin samanlaiset repliikit. Repliikit kuulostavat hämmentävän samanlaisilta kummankin veljeksen sanomana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat