Photoshop-taituri ihastuttaa – näitä yhdistelmiä et ole ennen nähnyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Banaani ja kuplavolkkari. Chilipippuri ja punainen korkokenkä. Karkkikeppi ja sateenvarjo. Muun muassa nämä asiat sopivat yllättävän hyvin yhteen Stephen McMennamyn valokuvataiteessa. Taidokkaasti valokuvia yhteen sovittava McMennamy katsoo maailmaa varmaankin hieman eri tavalla kuin keskivertokansalainen.

Hän on nimittäin yhdistänyt kaksi vierasta asiaa keskenään kuvakäsittelyn avulla siten, että ne näyttävät kuuluvan yhteen.

Valokuvaajana ja luovana johtajana työskentelevä mies kertoo PetaPixel-lehden haastattelussa, että hän hän tutkii maailman eri esineitä ja niiden muotoja. Hän pohtii, mitkä kaksi asiaa näyttäisivät mielenkiintoisilta yhdessä ja muodostaisivat hauskan kontrastin. Siinä mies on onnistunut ilmeisen hyvin.