Liukas piha vs. roskakuski – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talvisen sään aiheuttamat haasteet voivat välillä vaikeuttaa esimerkiksi ihmisten matkustamista töihin ajoissa. Pakkaskeli ja liukkaat pihat tekivät erään roskakuskin työstä todella vaikeaa, kun mies ei ollut saada roska-astioita vedettyä autolleen tyhjennystä varten.

Alun Miles -niminen poika on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jossa hän on kuvannut pihallaan olevaa roskakuskia ikkunasta. Roskakuski yrittää vetää roska-astiaa pihalta tielle roska-autolleen saakka tyhjennystä varten. Askare ei ollut kuitenkaan niin yksinkertainen sillä piha oli todella liukas.

Tilannetta seuraavat eivät voi olla naureskelematta roskakuskille, jonka tehtävä näyttää lähes mahdottomalta. Kun roskakuski saa vedettyä roska-astiaa hieman ylöspäin pihaa pitkin, se lähtee valumaan vähitellen takaisin alaspäin. Roskakuskin kärsivällisyydelle on annettava hieman tunnustusta sillä mies yrittää sinnikkäästi hoitaa työtään vastoinkäymisistä huolimatta.

Trying to put the bins out this morning a little frosty one could say !!!

Posted by Alun Miles on Friday, February 12, 2016

Katso video tästä.