Törkeä tieraivo videolle – autoilija aiheutti tahallaan kolarin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Chittawayssa on tallentunut erään autoilijan kojelautakameraan kauhistuttava tilanne. Liikenteessä törttöillyt kuski aiheutti nimittäin vaaratilanteen tiellä yrittäessään suistaa vierellä ajavan motoristin pois tieltä.

Hurja video on julkaistu ViralHog-kanavalla. Vaarallisesti ajellut kuski ei onnistunut suistamaan motoristia yrityksistä huolimatta. Motoristi joutui lopulta ajamaan törttöilijän perässä. Sitten tapahtui jotain odottamatonta.

Autoilija löi jarrut pohjaan yllättäen ja motoristi ajoi auton perään. Motoristi osui auton takalasiin ja satutti itsensä. Tilannetta säikähtänyt motoristi käynnisti menopelinsä uudelleen ja jatkoi matkaansa. Hurjasta välikohtauksesta olisi voinut kehkeytyä tappelu, mutta videon tietojen perusteella autoilijan ja motoristin tiet lopulta erkanivat.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.