Lewis Hamilton iski nuoren huippumallin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Formulatähti Lewis Hamilton on huhujen mukaan iskenyt silmänsä huippumalli Hailey Baldwiniin. Pariskunnan tapailusta on huhuttu kuukausia ja nyt heidät nähtiin yhdessä myös Elton Johnin isännöimissä Oscar-juhlissa.

Lewis ja Hailey olivat toistensa seuralaisia ja he viihtyivät yhdessä koko juhlien ajan. Vaikuttaisi siltä, että Baldwinin suhde poptähti Justin Bieberin kanssa on viimein ohi. Daily Mail -lehden mukaan Hailey ja Lewis ovat tunteneet toisensa vuosia ja Lewisin on taannoin huhuttu tapailleen Haileyn parasta ystävää Kendall Jenneriä.

Vaikka Lewisin ja Haileyn romanttisista treffeistä on ollut liikkeellä huhuja jo useita kuukausia, ei kumpikaan osapuolista ole vahvistanut suhdetta. Yhdessä näyttäytyminen Oscar-juhlissa on lietsonut romanssihuhuja entisestään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat