Nainen haluaa näyttää pilapiirrokselta – käyttänyt 165 000 euroa leikkauksiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

31-vuotiaalle Krystina Butelille on tehty vuosien varrella lukuisia kauneusleikkauksia. Nainen on tuhlannut yli 165.000 euroa leikkauksiin näyttääkseen hänestä piirretyltä karikatyyrihahmolta.

The Sun -lehden mukaan naisen elämä mullistui 15 vuotta sitten, kun hän oli lomalla Espanjassa. Paikallinen karikatyyritaiteilija teki Krystinasta taulun, jossa nuori nainen ui uima-altaassa. Krystina ihastui pilapiirrokseensa ja hän on siitä lähtien halunnut näyttää täsmälleen samalta kuin piirroksessa.

West Yorkshiresta kotoisin oleva Krystina käy puolen vuoden välein Botox-hoidoissa ja sen lisäksi hän käyttää valtavia määriä rahaa hiustenpidennyksiin, ripsienpidennyksiin ja hampaiden valkaisuhoitoihin.

Butel on operoinut huulensa ja hänelle on tehty kaksi rintojensuurennusleikkausta. Naisen tämän hetkinen kuppikoko on 36K. Naisen urakka on vielä kesken, sillä hänellä on vielä muutamia suunnitelmia ulkonäkönsä muokkaamisen suhteen. Monen mielestä Krystina on saavuttanut haaveensa, sillä hän näyttää erehdyttävän paljon pilapiirrokseltaan.