Poika ei ymmärtänyt vesiliukuria – hyppäsi nurmelle ”mahapläiskän”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isä on kuvannut videolle hauskan tilanteen, kun hän on asentanut nurmikolle Slip’n’Slide -vesiliukurin, jonka käyttäminen ei lapsilta sujukaan aivan odotetulla tavalla. Isä on saanut taltioitua poikansa kokeilemassa vesiliukuria aivan väärin.

Isä on kauniilla kesäsäällä päättänyt piristää lapsiensa pihaleikkejä laittamalla ulos pitkän vesiliukurin. Vesiliukuri toimii niin, että henkilö ottaa vauhtia juoksemalla ja syöksyy liukurin päälle. Liukurin liukas pinta saa henkilön liukumaan pitkälle liukurin päähän saakka.

Pieni poika ei ole ymmärtänyt liukurin käyttöä, minkä vuoksi hän ei ymmärräkään syöksyä liukurin päälle. Poika juoksee koko liukkaan matkan jaloillaan kunnes tekee liukurin päässä näyttävän mahahypyn suoraan kuivalle nurmikolle. Isä ei pysty olemaan nauramatta kun poika iskeytyy maahan vatsalleen.