Poika yritti virvoitusjuoman jäädytystemppua – koki räjähtävän yllätyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poika halusi kokeilla limsapullon kanssa tehtävää jäätymistemppua. Tempussa limsapullo laitetaan pakastimeen muutamaksi tunniksi. Pulloa kopauttaessa napakasti sisällä olevan juoman tulisi jäätyä näyttävästi aivan silmien edessä. Temppu ei kuitenkaan onnistunut aivan pojan haluamalla tavalla.

Poika ottaa pakastimesta Sprite-pullon, jonka sisällä oleva neste näyttäisi vielä olevan juoksevaa. Poika kopauttaa pulloa, mutta neste ei jäädy. Poika pettyy tempun epäonnistuttua ja avaa limsapullon. Pojan yllätykseksi reaktio tapahtuukin vasta, kun korkki aukeaa.

Kun poika avaa pullon korkin, koko juoma räjähtää. Jäätymispisteessä ollut juoma on kerännyt niin paljon painetta pulloon, että juoma räjähtää korkin avauduttua näyttävästi pitkin keittiötä niin, että jäähileinen juoma kastelee myös ihmeissään olevan pojan.