Seurakunta järkyttyi – pappi paljastui bilenarkkariksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Roomalaiskatolinen pappi Stephen Crossan on joutunut keskelle huumeskandaalia. Netissä julkaistulla videolla esiintyvä pappi nimittäin käyttää kokaiinia ystävänsä kanssa. Video on kuvattu papin omistamassa kodissa, jossa naapureiden mukaan on jatkuvasti kotibileitä.

Videon julkitulon jälkeen Pohjois-Irlannin Banbridgessa asusteleva pappi on irtisanottu virastaan. The Sun -lehden mukaan Stephen Crossanin asunnosta on löytynyt huumeita. Stephenin seurakunta on ollut järkyttynyt paljastuksista.

Stephen oli viranomaisten tietojen mukaan järjestänyt kotibileet ollessaan sairaslomalla töistään. Miehen kodista on löytynyt myös laaja kokoelma natsiaikaisia muistoesineitä ja miehen on huhuttu ihannoivan natseja. Voisi luulla, että kaksoiselämää eläneen papin ura roomalaiskatolisessa kirkossa on tullut paljastusten jälkeen lopullisesti päätökseensä.