Tässä on tavoitetta! Lemmikkikoira auttaa pyykinpesussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiranomistaja on julkaissut netissä ihastuttavan videon älykkäästä ja avuliaasta hännänheiluttajasta. Nainen oli nimittäin onnistunut opettamaan koiralleen, kuinka pestään pyykkiä.

Ahkera kotiapulainen aloitti urakkansa laittamalla likaiset pyykit pesukoneeseen. Sen jälkeen se sulki pesukoneen luukun. Omistaja auttoi koiraansa sen verran, että hän sulki luukun kahvaa nostamalla ja laittoi koiran puolesta pesuainepussin koneeseen.

Koira olisi varmasti osannut itsekin laittaa pesuaineeen koneeseen, mutta omistaja ei halunnut ottaa riskiä, että pussi rikkoutuisi lemmikin suussa. Sitten koira tökkäsi tassullaan Start-nappulaa. Uskollinen kotiapuri istahti koneen eteen odottamaan pesuohjelman valmistumista.

Koiranomistajan ei tarvinnut laittaa pyykkejä kuivumaan yksin, sillä avulias koira antoi pyykit naiselle suoraan koneesta. Video osoittaa, että koirista voi olla yllättävän paljon apua myös pyykkäämisessä.