Uskomaton perhe: Isällä ollut vasta 15 synttärit ja pojalla viidet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fred Shekoufeh näyttää paljon vanhemmalta kuin 15-vuotiaalta eikä hänen Eric-niminen poikansakaan menisi enää viisivuotiaasta kenellekään läpi. Kaliforniassa asuvaa isää ja poikaa yhdistää yksi harvinainen tekijä. Heistä kumpikin on syntynyt karkauspäivänä 29. helmikuuta.

Shekoufeh on elänyt jo 60 vuotta, mutta hän on saanut juhlia vasta 15 syntymäpäivää. Hänen teini-ikäinen poikansa on kalenterin mukaan vasta viisivuotias. Todennäköisyys siihen, että sekä isä että poika ovat kummatkin syntyneet karkauspäivänä, on yhden suhde 2,1 miljoonaan.

Isä kertoi Huffington Post -lehdelle juhlivansa syntymäpäiväänsä aina kun voi. Paras syntymäpäivä hänelle annettiin kuitenkin 10-vuotiaana, kun hän oli synnytyssalissa ja hänen poikansa Eric syntyi samana päivänä.