Brittimies matkusti Saksaan – tyttöystävänsä passilla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa asuva Josh Reed matkusti taannoin lentokoneella Lontoon Standstedin lentoasemalta Saksan Dortmundin. Vasta perillä mies huomasi, että hänen ei kaiken järjen mukaan olisi pitänyt päästä perille. Josh oli nimittäin ottanut matkaan vahingossa tyttöystävänsä passin.

Turvatarkastuksessa Joshilta ei siis todennäköisesti joko kysytty lainkaan passia, tai vaihtoehtoisesti tarkastaja vain vilkaisi asiakirjaa nopeasti. Pariskunnalla on eri sukunimet, eivätkä he miehen mukaan näytä lainkaan toisiltaan.

– Tämä saa minut miettimään kuinka helppoa väärällä passilla matkustaminen olisi, Josh kertoo The Sun -lehdelle.

Joshin tyttöystävä Sophie lähetti miehelle hänen oikean passinsa postin välityksellä Saksaan. Lentoyhtiö Ryanairin mukaan lähtöportin työntekijä oli unohtanut tarkistaa brittimiehen passin.

– Vakuutamme, ettei tämä tule tapahtumaan uudelleen, yhtiö kertoo.